Skip to main content

INSCHRIJVEN

Inschrijven

Bij Tandartsenpraktijk Frank kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 15 werkdag(en) terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan iedere werkdag tussen 08:00 tot 12:00.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Mocht het nodig zijn dat u uw afspraak moet verplaatsen of afzeggen dan graag minimaal 24 uur van tevoren anders zijn wij genoodzaakt de kosten voor de verloren gegane tijd in rekening te brengen. U kunt ons tijdens de openingstijden bereiken op telefoonnummer 0181-625955.

“Beste patiënt,

Het waarborgen van kwaliteit is een van de belangrijkste speerpunten binnen onze tandartspraktijk. Wij ontkomen er daarom ook niet aan om tijdelijk een patiënten stop in te voeren. Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopende op uw begrip.

Team Tandartspraktijk Frank”