Skip to main content

OVER ONS

  Over ons

  Martin en Jim Frank hebben sinds oktober 2015 Tandartspraktijk Frank opgericht waar individuele en persoonlijke mondzorg centraal staat. Tandartspraktijk Frank is een ruim en modern opgezette tandartspraktijk aan de Zwanenhoek 45 en is uitgerust met de meest nieuwe en innovatieve behandelapparatuur. De praktijk is gelijkvloers en dus uitstekend begaanbaar voor mensen die slecht ter been zijn. Bij de bouw van de praktijk stond het persoonlijke aspect voorop waardoor er gewerkt is aan een ruime en goed begaanbare opstelling en een sfeervolle inrichting waarbij u zich op uw gemak voelt. Wij hopen u binnenkort dan ook als patiënt te mogen verwelkomen in onze praktijk!

  Kwaliteit

  In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

  Behalve vakkundige behandelingen vinden we ook een prettige en ontspannen sfeer minstens zo belangrijk.. Onze wachtruimte is zo ingericht dat zowel jong als oud zich er op zijn gemak voelt. U vindt er tijdschriften, informatiebrochures en speelgoed.

  Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

  Contact